Тука во Швајцарија малку се пее

Во интервју за Lucify.ch, Махајана зборува за тоа како се носи со интегративните процеси и како ги искористи културните разлики како поттик за креативна работа.
Минатата година, Махајана Деви, со помош на crowdfunding кампања, го продуцираше нејзиното прво музичко CD од само-компонирани песни и мантри.
Албумот „На крилјата на љубовта“ од Махајана Деви може да се нарача директно кај неа преку нејзината Фејсбук страница или да се преземе на Spotify, iTunes или Amazon.


Beitrag veröffentlicht

in

,

von

Schlagwörter:

Kommentare

Was denkst du darüber?

%d Bloggern gefällt das: