Rezepte dieser Welt: Ajiaco

eoMultilanguage

Ajiaco (Chicken and Potato Soup from Colombia)

Ingredients
Apprx. 6 servings

¼ medium white onion, sliced
½ cup (25 g) whole bärlauch instead of guascas
2 medium half chicken breasts, with the bone
2 chicken bouillon
12 cups (2.8 liters) water
Salt and pepper to taste
10 potatoes of different textures
4 large ears corn (in Colombia we used white but yellow goes also perfectly well)

And then, just followed the instructions of the video and “a guete mitenand”!

This Recipe will be served at our Benefit Dinner in the Turnhalle (Bern) at 11 Dezemeber 2018, 6:30 pm

You are very welcome to attend

and help us with your support to bring the voice of migrant women in the Swiss medias.

More info and reservations (in German)

Hat dir dieser Beitrag gefallen?

3 0
Written by
Karmen ist eine Langzeit-Aktivistin für Menschenrechte, insbesondere für die Rechte der Indigenen und der indigenen Frauen in Südamerika. Sie ist Fürsprecherin der Rechte der indigenen Völker und war Fachberaterin unter anderem in Kanada (WHRI) und Genf (UNITAR und ONU). 2005 hat sie in Kolumbien die Institution Fuerza de Mujeres Wayuu gegründet und seitdem verschiedene Entwicklungsprojekte realisiert. Seit 2007 ist sie für das Indigenous Portal als Editorin tätig und hat mehrere Artikel über die Wayu-Frauen geschrieben. Sie hat 2015 den erfolgreichen Kanal Wayuunaiki para el Mundo für die Vermittlung der einheimischen Sprache der Wayu-Leute gegründet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.